Bucak’ta yaklaşık 1 ay önce Pazar tezgahlarında ve manavlarda yerini alan Muğla Datça çağlasından sonra yerli çağlalar da Pazar tezgahlarındaki yerini aldı.
Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 13:34
Kaynak: Mehmet Sevinç
1 ay önce kilosu 400 TL’den satılan turfanda çağlanın yerlisi bu günlerde 100 TL’den satılıyor.
Bucak’ta evinin bahçesinde yetiştirdiği çağlayı Cumartesi pazarında satışa çıkaran Adem Gökçe, hava şartlarından dolayı bu yıl verimin az olduğunu dile getirerek kilosunu 100 TL’den sattığını ifade etti. Gökçe, “Evvel sene kilosunu toptan 12 TL’den vermiştim, geçen sene de az olmuştu satmadım.
Evvel sene verim güzeldi. Bu sene normal eşe dosta veriyoruz, kendimiz tüketiyoruz, kalanını satıyoruz. Pazara 10 kilo kadar getirmiştim, 2 kilo kadar kaldı. Satışlar iyi memnunuz” dedi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Yerli Çağla Bucak Pazarlarında Yerini Aldı
Bucak’ta yaklaşık 1 ay önce Pazar tezgahlarında ve manavlarda yerini alan Muğla Datça çağlasından sonra yerli çağlalar da Pazar tezgahlarındaki yerini aldı.
1 ay önce kilosu 400 TL’den satılan turfanda çağlanın yerlisi bu günlerde 100 TL’den satılıyor.
Bucak’ta evinin bahçesinde yetiştirdiği çağlayı Cumartesi pazarında satışa çıkaran Adem Gökçe, hava şartlarından dolayı bu yıl verimin az olduğunu dile getirerek kilosunu 100 TL’den sattığını ifade etti. Gökçe, “Evvel sene kilosunu toptan 12 TL’den vermiştim, geçen sene de az olmuştu satmadım.
Evvel sene verim güzeldi. Bu sene normal eşe dosta veriyoruz, kendimiz tüketiyoruz, kalanını satıyoruz. Pazara 10 kilo kadar getirmiştim, 2 kilo kadar kaldı. Satışlar iyi memnunuz” dedi.
Kaynak: Mehmet Sevinç
En Çok Okunan Haberler