SON DAKİKA
Hava Durumu

Yazar Songül Yorulmaz, Eskişehir’de Kitap Fuarına Katıldı

Yorulmaz fuara, “Yakaza”, “Yakaza 2 Yüzleşme” ve “Kendimi Ararken Bulduğum Ben” isimli kitapları ile katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 15:52
Kaynak: Seher Özer
Yazar Songül Yorulmaz, Eskişehir’de Kitap Fuarına Katıldı

Eskişehir TÜYAP Kitap Fuarı 27 Nisan - 5 Mayıs arası düzenlendi. Fuara Türkiye’nin tanınmış yazarları katılarak okurları ile bir araya geldi. Araştırmacı Yazar Songül Yorulmaz, Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Burdur il Temsilcisi olarak fuara katılıp okurları ile buluştu.

Dernek Başkanı Cemal Durmaz ile söyleşi yapan Yorulmaz, stantta kitap imzaladı. Cemal Durmaz; Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği olarak tüm TÜYAP’lara katılım sağladıklarını, il temsilcileri ve dernekte üye olan yazar ve şairler ile birlikte okurlar ile buluştuklarını belirtti. Durmaz:  “Dernek olarak aktif bir şekilde yazar ve şair arkadaşlarımızın sesi oluyoruz" dedi. Söyleşiye eşlik edenlerden Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Üyesi Yazar ve Şair Sibel Atapek, "Söyleşide derneğe ait "Beyaz Tüy" Edebiyat Dergisi Sorumlu Müdürü olarak stanttaki yerimi aldım dernek  başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Adalet söyleşimize katılan herkese  teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Songül Yorulmaz ise güzel bir fuar olduğuna vurgu yaparak: “Dernek Başkanımıza teşekkür ediyorum. Burdur il Temsilcisi olarak katıldığım fuar da okurlarımız ile bir araya geldik. Kitaplarımızı edinen okuyucular ile sohbet etme imkanımız oldu. Kitap imzasından sonra TÜYAP’ın organize ettiği şöyleşiye konuşmacı olarak katılım sağladık. Mutluyuz” ifadelerine yer verdi. 

Yorulmaz fuara, “Yakaza”, “Yakaza 2 Yüzleşme” ve “Kendimi Ararken Bulduğum Ben” isimli kitapları ile katılım sağladı. Fuar 5 Mayıs’ta sona erecek.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.