SON DAKİKA
Hava Durumu

“Türkiye’ye Önem Katanlar” Yeşilçam Medya Tarafından Ödüllendirildi

“Yeşilçam Medya” tarafından Antalya’da 22. organize edilen Türkiye’ye Önem Katanlar Ödül Töreni’nde sektöründe başarılı olan iş insanları ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 14:24
Kaynak: Hatice Güner
“Türkiye’ye Önem Katanlar” Yeşilçam Medya Tarafından Ödüllendirildi

Antalya’da Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonundaki Türkiye’ye Önem Katanlar Ödül Töreni’nin açılışında konuşan Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ilk olarak davetlileri selamladı.

Başkan Köksal Selçuk, 2010 yılından bu yana yılda 2 defa ödül töreni düzenlediklerini söyledi. Başkan Selçuk, Türkiye’ye Önem Katanlar Ödül Töreni’nin bu yıl 22. sinin yapıldığını kaydetti.

Türkiye’ye Önem Katanlar Ödül Töreni’nde Ümit Balkız tarafından sergilenen semazen gösterisi sonrasında İrina Yalçın, Murat Balaban ve Hüsnü Ataseven de sevilen şarkılarını katılımcılar için seslendirdi.

Ardından ödül törenine geçildi. Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt’a ödülünü Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk verirken, Yılın Sporcusu Ali Bıdı’ya ödülünü Antalya Sporlular Derneği Başkanı Aziz Çetin verdi.

Ödülünü eşi Feride Acet ile birlikte alan İş İnsanı Halil Acet ise, işletmesini yaptığı kahve kültürü hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Hatice Güner

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.