SON DAKİKA
Hava Durumu

Muhtar Dilek: “Mahallelinin Desteğiyle Yeniden Adayım”

Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Hüseyin Dilek, “Mahallelinin desteğiyle yeniden adayım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 17:13
Kaynak: Seher Özer
Muhtar Dilek: “Mahallelinin Desteğiyle Yeniden Adayım”

2019 yılına yapılan Yerel Seçimlerde, Burdur’un Bucak ilçesinde Mehmet Akif Mahallesi’nde muhtar seçilen Hüseyin Dilek, mahallesine hizmet etmek adına yeniden aday. Muhtar Hüseyin Dilek,  yaptığı konuşmada, Mehmet Akif Mahallesi’ndeki seçmenlerinden destek istedi.

Mehmet Akif Mahallesi’ndeki birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu söyleyen Muhtar Hüseyin Dilek, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliklerde de başarılı olduklarını kaydetti.

14 yıldır Mehmet Akif Mahallesi’nde esnaflık yapan Muhtar Dilek, mahalle sakinleriyle sürekli iç içe olduğunu, 5 yıllık süre içerisinde de mahalle sakinlerinin desteğini her zaman hissettiğini kaydetti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için “Ülkemize, ilimize, ilçemize ve tüm adaylara hayırlı olmasını diliyorum” dedi ve 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde seçmenlerinden destek istedi.

Hüseyin Dilek, “Mahallemizde 2019 Yerel seçimlerinden sonra elimizden geldiği kadar halkla bir bütün olarak bir çok hizmet yapmaya çalıştık. Arada pandemi dönemi oldu, pandemide 2 yıllık durağandan sonra resmi kurumlarımızla, Belediyemizle Kaymakamlığımızla mahallede tekrar hizmetlerimiz başladı. Alt yapı çalışmalarımızda belediyemizle köprümüz, parklarımız, yollarımız, drenaj hatlarımız mahallemizde bir çok sorun giderildi. Sosyal anlamda da Kaymakamlığımızla Hayırseverlerimizle öğrencilerimize ulaştık, vatandaşlarımızla ihtiyaçları olanlara temas etmeye çalıştık. Bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Sizlerin de bildiğiniz gibi 14 yıldır mahallemizdeyiz işyerimiz mahallemizde esnaflık yapıyoruz. Mahalle halkımız da buna dayanarak destek oldular. Her zaman temas kurabildikleri, bulabilecekleri bir esnaf olarak 5 yıl boyunca mahalle halkımıza hizmet ettim. Gayet saygı çerçevesinde hiç kimseyi kırmadan mahalle halkımızla birbirimize destek olarak görevimizi yerine getirdik ve büyük bir çoğunluğunun desteğini alarak gelmiştik 2019 seçimlerinden. Yeni dönemde yine mahalle halkımızın teveccühü ile tekrar devam etmemiz gerektiğini söylemeleriyle tekrar aday olduk. Yine büyük bir çoğunluğunun desteği ile seçimlere hazırlanıyoruz. Bu seçimlerin ülkemize ilimize ilçemize tüm adaylara hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah seçim sorunsuz bir şekilde geçer. Ben tekrar mahalle halkıma geride bıraktığımız dönem için çok teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir dönem geçirdik. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Yeni dönemde de elimizden geldiği kadar bir çok hizmetle hem resmi kurumlarımızla hem vatandaşlarımızla koordineli bir şekilde bir çok hizmeti yapacağımızı garanti ediyoruz, söz veriyoruz. İnşallah hayırlı olur” dedi.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.