SON DAKİKA
Hava Durumu

Motosiklet Tutkunları Bucak’ta Buluştu

Motosiklet tutkunları, Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kuşbaba Köyü Başgöz Yaylası’ndaki Motosiklet Şenliği’nde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 16:05
Kaynak: Seher Özer
Motosiklet Tutkunları Bucak’ta Buluştu

Türkiye’nin 81 ilinden motosikletçiler, Burdur’un Bucak ilçesinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Glr Garaj Motosiklet Şenliği’nde bir araya geldi. 4 gün boyunca süren şenlikte gün içerisinde resim, seramik ve oryantiring atölyesinde gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra yapılan yarışmalarda katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Geleneksel Köy Seyirlik Oyunları kapsamında ise temsili Asker Düğünü canlandırıldı.

Resim atölyesiyle şenliğe katılan Resim Öğretmeni Tuğba Demirezen, ilk kez katıldığını söyleyerek, hazırladıkları workshoplarla motosikletçilerin evlerine götürebileceği bir hatıra oluşturduklarını söyledi.

Bucak Motosiklet Kulübü Başkanı Necati Darakçı, BUMOK tarafından düzenlenen Motosiklet Şenliği’nin bu yıl 4.’sünü düzenlediklerini belirtti ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Burdur’un Bucak ilçesinde gerçekleştirilen motosiklet şenliğini diğer motofestlerden ayıran en büyük özelliğin daha geleneksel olması olduğunu söyleyen BUMOK Organizasyon Sorumlusu Hakan Acar, geleneksel olması adına keşkek ve Bucak Tarhanası ikramının yapıldığını aktardı.

Hakan Acar motosiklet şenliği sayesinde Burdur’un Bucak’ın, Kuşbaba Köyü’nün ve Başgöz Yaylası’nın adını da tüm Türkiye’ye duyurduklarını aktardı.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, İlçe Jandarma Komutanı Alperen Çatlı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktur da şenliğin 3. günündeki gelenekselleşmiş keşkek dövme etkinliğine katıldı. Milletvekili Oğuz BUMOK tarafından 4.’sü düzenlenen motosiklet şenliğine destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.