SON DAKİKA
Hava Durumu

Ceylin İnal’ın Kişisel Resim Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Burdur’un Bucak ilçesinde Ceylin İnal’ın açtığı “Kişisel Resim Sergisi” yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 16:01
Kaynak: Seher Özer
Ceylin İnal’ın Kişisel Resim Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Bucak Belediyesi ve ÇES Sanat Evi işbirliğinde “Yaz Boyu Sergiler” adı altında Kişisel Resim Sergileri açılacak. Kişisel Resim Sergileri kapsamında açılan ilk sergi Ceylin İnal’ın oldu. Haftasonu Kitap Kafe’de gerçekleştirilen serginin açılışına İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Alperen Çatlı, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Belediye Meclis Üyesi Pınar Erk, Önceki Dönem AK Parti Milletvekili Yasin Uğur, İlçe Başkanı Osman Taşkın, parti teşkilatı, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Serginin açılışında konuşan ÇES Sanat Evi Resim Öğretmeni Tuğba Demirezen, “Ülkemizde muazzam yetenekler mevcut, mühim olan onları keşfedebilmek ve yollarına rehber olmak. O muazzam yeteneklerden bir tanesi de canım öğrencim Ceylin İnal, hepimiz onun için buradayız” dedi.

Resim Öğretmeni Tuğba Demirezen’in konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek, serginin açılışı gerçekleştirildi. Ardından protokol üyeleri ve davetliler sergiyi gezdi. 3 gün boyunca açık olan Ceylin İnal’ın sergisi yoğun ilgi gördü.  

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.