SON DAKİKA
Hava Durumu

Canboz Makeup&Hair Studio Bucak’ta Hizmete Açıldı

Canboz Makeup&Hair Studio ” 3. şubesini Burdur’un Bucak ilçesinde hizmete açtı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 17:29
Kaynak: Seher Özer
Canboz Makeup&Hair Studio Bucak’ta Hizmete Açıldı

Canboz Makeup adıyla Antalya’nın merkez ve Konyaaltı ilçesinde hizmet veren “Makyaj ve Saç Stüdyosu” 3. şubesini Burdur’un Bucak ilçesinde hizmete açtı. Hazem Büyükyılmaz’ın işleteceği “Canboz Makeup&Hair Studio” bugün saat 15.00’te düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, İşletme Sahibi Hazem Büyükyılmaz’ın eşi İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Meclis Başkanı Süleyman Duran’la davetliler katıldı.

Törende konuşan Şube Sahibi Can Boz, “Harika bir sezon bizi bekliyor, hepimize hayırlı olsun” dedi.

İşletme Sahibi Hazem Büyükyılmaz da, Makyaj ve Saç Stüdyosu’nun açılmasında kendisine destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, işletmeyi Bucak’a kazandıran Hazem Büyükyılmaz ve eşi İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyüyılmaz’a teşekkür ederek, Bucak’a hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Hülya Gümüş ise, kadınların her zaman destekçisi olduğunu dile getirerek, işletmenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar, Canboz Makeup&Hair Studio’sunu gezerek, İşletme Sahibi Hazem Büyükyılmaz’dan vereceği hizmetler hakkında bilgi aldı.

Şube Sahibi Can Boz, Antalya’da 5 yıldır hizmet verdiklerini şimdi de Bucak’ta 3. şubelerini açtıklarını söyledi. İşletme Sahibi Hazem Büyükyılmaz da müşterilerine sunacağı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Hazem Büyükyılmaz tarafından işletilecek olan Canboz Makeup&Hair Studio Ramazan Selen Bulvarı, Şeyma Özdemir Apartmanı No:15/18’de makyaj ve saç konusunda hizmet verecek.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.