SON DAKİKA
Hava Durumu

Bucaklı Emlakçı Ömer Öğdem, Emlak Piyasasını Değerlendirdi

Bucak’ta emlakçılık yapan Ömer Öğdem, emlak piyasasını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 14:45
Kaynak: Seher Özer
Bucaklı Emlakçı Ömer Öğdem, Emlak Piyasasını Değerlendirdi

Bucak’ta 1994 yılından bu yana ticaretle uğraşan Ömer Öğdem, 2017 yılında emlak sektörüne girdiğini söyledi. Konuşmada emlak piyasasını değerlendiren Ömer Öğdem, “Bucak’ta ve Türkiye genelinde emlak piyasasında son 5-6 aydır daralma söz konusu” dedi. Öğdem, söz konusu daralmanın artan mevduat faizlerinden kaynaklandığını söyledi.

Bucak’ın Antalya, Burdur ve Isparta üçgeninde olmasından dolayı çevre illerden yatırım taleplerinin olduğunu söyleyen Ömer Öğdem, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara tavsiyelerde bulundu.

Öğdem, “Bucak’ta ve Türkiye genelinde emlak piyasasında son 5-6 aydır daralma var. Bu gerilemenin sebebini artan mevduat faizleri olarak görüyorum ben. Bucak ilçemiz Antalya, Burdur, Isparta üçgeninde yer aldığı için bu çevrelerden tarım amaçlı ilçemize emlak talebi yer yer olmakta. Faizlerin yüksek olmasından dolayı genellikle emlak ticareti takaslı olarak dönüyor. Nakit döngüsü biraz zor işliyor. Bu takaslar vatandaşın elindeki gayrimenkul takası ile de oluyor. Aracı varsa aracı ile de oluyor, bu şekilde işliyor. Benim vatandaşlarımıza tavsiyem yetki belgesi, emlak kaydı olan açılarla ticaret yapması, güvendiği tanıdığı insanlarla emlak ticareti yapması yolunda olacaktır” dedi.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.