Kurban Bayramı’nda etlerini kıyma olarak değerlendirmek isteyen Bucaklı vatandaşlar da, kasaplarda yoğunluk oluşturdu.
Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 20:46
Kaynak:
Seher Özer
Kurban Bayramı’nda kestirdikleri kurbanlıkları uzman ellerde pirzola, bonfile ya da kıyma olarak hazırlatmak isteyen vatandaşlar kasapların yolunu tuttu. Evlerinde makinesi olmayan ve kurbanlık etlerini kıyma olarak değerlendirmek isteyenler kasapların önlerinde kuyruğa girdi.
Bazı vatandaşlar birkaç kilo et getirirken, bazılarının onlarca kilo eti makinede çektirdiği görüldü.
Kurban Bayramı’nın kasaplar için oldukça yoğun geçtiğini söyleyen Ercan Bayraktar, kesilen kurban etlerinin en geç 4 gün içerisinde işlenmesinin uygun olduğunu söyledi ve herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bucak'ta Kasapların Kıyma Mesaisi Devam Ediyor
Kurban Bayramı’nda etlerini kıyma olarak değerlendirmek isteyen Bucaklı vatandaşlar da, kasaplarda yoğunluk oluşturdu.
Kurban Bayramı’nda kestirdikleri kurbanlıkları uzman ellerde pirzola, bonfile ya da kıyma olarak hazırlatmak isteyen vatandaşlar kasapların yolunu tuttu. Evlerinde makinesi olmayan ve kurbanlık etlerini kıyma olarak değerlendirmek isteyenler kasapların önlerinde kuyruğa girdi.
Bazı vatandaşlar birkaç kilo et getirirken, bazılarının onlarca kilo eti makinede çektirdiği görüldü.
Kurban Bayramı’nın kasaplar için oldukça yoğun geçtiğini söyleyen Ercan Bayraktar, kesilen kurban etlerinin en geç 4 gün içerisinde işlenmesinin uygun olduğunu söyledi ve herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Kaynak: Seher Özer
En Çok Okunan Haberler