Kurban Bayramı’nda etlerini parçalara ayırmak isteyen Bucaklı vatandaşlar da, kasaplarda yoğunluk oluşturdu.
Haber Giriş Tarihi: 10.06.2025 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2025 13:35
Kaynak:
Meryem Senem Kanık
Kurban Bayramı’nda kestirdikleri kurbanlıkları uzman ellerde pirzola, bonfile ya da kıyma olarak hazırlatmak isteyen vatandaşlar kasapların yolunu tuttu.
Evlerinde makinesi olmayan ve kurbanlık etlerini kıyma olarak değerlendirmek isteyenler kasap dükkanlarının önlerinde kuyruğa girdi.
Çoğunlukla kıyma ve parçalama işlemlerinin yapıldığını aktaran Ercan Bayraktar, kıyma çekiminin 15 Lira olduğunu söyledi. “Vatandaşların talebi çok” diyen Bayraktar, herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bucak’ta Kasaplar Kurban Bayramı Mesaisi Yaptı
Kurban Bayramı’nda etlerini parçalara ayırmak isteyen Bucaklı vatandaşlar da, kasaplarda yoğunluk oluşturdu.
Kurban Bayramı’nda kestirdikleri kurbanlıkları uzman ellerde pirzola, bonfile ya da kıyma olarak hazırlatmak isteyen vatandaşlar kasapların yolunu tuttu.
Evlerinde makinesi olmayan ve kurbanlık etlerini kıyma olarak değerlendirmek isteyenler kasap dükkanlarının önlerinde kuyruğa girdi.
Çoğunlukla kıyma ve parçalama işlemlerinin yapıldığını aktaran Ercan Bayraktar, kıyma çekiminin 15 Lira olduğunu söyledi. “Vatandaşların talebi çok” diyen Bayraktar, herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Kaynak: Meryem Senem Kanık
En Çok Okunan Haberler