SON DAKİKA
Hava Durumu

Bucak OSB’ye Ulaşımı Kolaylaştıracak Yol İhaleye Çıkıyor

Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi”nin yatırım programına alınması için AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz tarafından görüşmeler neticesinde proje 28 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 14:05
Kaynak: Seher Özer
Bucak OSB’ye Ulaşımı Kolaylaştıracak Yol İhaleye Çıkıyor

10 kilometre uzunlukta olan bu çevre yolu projesi tamamlandığında, Bucak ilçe merkezi üzerinden geçiş yaparak trafik yoğunluğunu arttıran ağır vasıta taşıtlarının geçişleri böylece çevre yolu üzerinden sağlanacak, Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ne ve Burdur-Antalya karayolu üzerine ulaşımları kolaylaşacak. 

Konuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Milletvekili Mustafa Oğuz, “Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi”nin yatırım programına alınması için Milletvekilimiz Adem Korkmaz ile birlikte yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 28 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkılıyor.  10 kilometre uzunlukta olan bu çevre yolu projesi tamamlandığında, ilçe merkezimiz üzerinden geçiş yaparak trafik yoğunluğunu arttıran ağır vasıta taşıtlarımızın geçişleri çevre yolu üzerinden sağlanacak olup, Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ne ve Burdur-Antalya karayolu üzerine ulaşımları kolaylaşacaktır.  Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’na, Bakan Yardımcımız Enver İskurt’a ve Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen’e şükranlarımı sunuyorum. İlimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.