SON DAKİKA
Hava Durumu

Bucak Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Bucak Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 14:30’da Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 13:54
Kaynak: Seher Özer
Bucak Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hülya Gümüş, göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Meclis toplantısında gündem maddelerinden Onaç Mahallesi 2002 ada 7 ve 9 parselin sosyal hizmet alanından konut alanına çevrilmesi ve Bucak Kocaaliler Çevre Yolu Hattının kamulaştırma sınırına göre imar planına işlenmesi için yapılan imar planının revize edilmesi görüşülerek, imar komisyonuna havale edildi. Mehmet Akif Mahallesi 994 ada 10 parselin İlçe Müftülüğüne 5 yıl tahsis talebi görüşüldü oy çokluğuyla kabul edildi.

2024 yılı asfalt malzemesi alımında teminat mektubu alınması konusu görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Başkan Yardımcısının ödeneği de belirlendi. Sosyal denge sözleşmesi yapılması için Belediye Başkanı Hülya Gümüş’e yetki verildi.

Bucak Belediyesi 2023 yılı kesin hesap cetvellerinin görüşülerek, plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Hüseyin Göktur’un Belediye Başkan Yardımcısı atanmasından sonra boşalan Encümen Üyeliği için seçim yapıldı. Encümen üyeliğine Pınar Kart Erk seçildi. 

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.