SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Burdur Milletvekilleri Korkmaz Ve Oğuz’dan Belediyelere Ziyaret

AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Ağlasun Belediyesi, Bucak’a bağlı Kocaaliler Belde Belediyesi, Gölhisar Belediyesi, Karamanlı Belediyesi ve Kemer Belediyesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:37
Kaynak: Mehmet Sevinç
AK Parti Burdur Milletvekilleri Korkmaz Ve Oğuz’dan Belediyelere Ziyaret

Ziyaretle ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, “31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucuna göre Ağlasunlu hemşehrilerimizin teveccühü ile tekrardan AK Belediyecilik ile yola devam diye Ağlasun’umuzda Belediye Başkanımız Ali Ulusoy Başkanıma İl Başkanımız Mustafa Özboyacı, Milletvekili abim Adem Korkmaz, İlçe Başkanımız Mustafa Alver ve teşkilatlarımız ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik.

Burdur’umuz ve ilçelerimiz için gece demeden gündüz demeden projeler üretmeye ve uygulamaya, şehirlerimizi daha konforlu şehirler haline getirmeye devam edeceğiz.

Bir dönem ara verdikten sonra tekrardan hemşehrilerimizin destekleriyle AK Belediyecilik ile buluşan Melli’mizde Belediye Başkanımız Ilyas Delen Başkanıma; İl Başkanımız Mustafa Özboyacı, Milletvekili abim Adem Korkmaz, İlçe Başkanım Osman Taşkın, Belde Başkanım Ali Çınar ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik.

Var gücümüzle ilimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz için çalışıp; yatırımların ve projelerin gerçekleşmesi için tüm Belediyelerimize destek olmaya, kaynak oluşturmaya devam edeceğiz.

2024 Yerel Seçimlerinde Gölhisarlı hemşehrilerimizin gönlünü bir kez daha kazanarak seçimi zaferle taçlandıran Gölhisar Belediye Başkanımız Ibrahim Sertbaş’a; İl Başkanımız Mustafa Özboyacı, Milletvekili abim Adem Korkmaz, İlçe Başkanımız Mevlüt Erdem ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret gerçekleştirerek çalışmalarında başarı dileklerimizi ilettik.

İbrahim Başkanımızın Gölhisar’ımız üzerine hazırladığı projeleri için gece demeden gündüz demeden, insanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla çıktığı bu yolda yalnız bırakmadan yol arkadaşlığı yapacak, yatırımları için gerekli kaynakları hep birlikte bulacağız.

Karamanlılı hemşehrilerimizin teveccühleri ile yeniden Belediye Başkanı seçilerek göreve ara vermeden devam eden Fatih Selimoğlu Başkanıma; İl Başkanımız Mustafa Özboyacı, Milletvekilimiz Adem Korkmaz, Karamanlı İlçe Başkanımız İsmail Çalışkan, Tefenni İlçe Başkanımız Ramazan Kayacan ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret ederek yeni dönem çalışmaları için başarı dileklerimizi ilettik.

Fatih Başkanımızın ve ekibinin yeni dönem için hazırladıkları proje ve yatırımlar konusunda kaynak oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Belediye Başkanımız İsmail Asan’ı; İl Başkanımız Mustafa Özboyacı, Milletvekili abim Adem Korkmaz, İlçe Başkanımız Mustafa Yıldız, önceki dönem Belediye Başkanımız Ömer Aktürk ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerimizi ilettik” dedi.

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.