SON DAKİKA
Hava Durumu

AGD Bucak’tan Gazze’ye Destek İçin “Çadır Nöbeti”

Anadolu Gençlik Derneği 7 Ekim’den bu yana Filistin halkının yanında olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 17:12
Kaynak: Seher Özer
AGD Bucak’tan Gazze’ye Destek İçin “Çadır Nöbeti”

Anadolu Gençlik Derneği ülke genelinde ve üniversitelerde oluşturduğu Gazze Çadırları ile Filistinli kardeşlerinin yanında olduğunu haykırıyor. “Gazze Çadırı” önünde açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Bucak İlçe Temsilcisi Ömer Yasin Poyraz da, “Anadolu Gençlik Derneği Bucak Temsilciliği olarak, zülüm karşısında susan dilsiz şeytandır şiarıyla “Gazze Geçilmez” sloganıyla buradayız. Filistin için, insanlık için buradayız, nöbetteyiz. Katil İsrail’in soykırımına “Yeter Artık” demek için, kâfirlerin yüzüne imanı haykırmak için, kundaktaki bebeklere uzanan mezalimi kör gözlere göstermek için, korkaklığın zilletinden şehadetin izzetine koşmak için Gazze çadırımızdayız, nöbetteyiz” dedi.

Ömer Yasin Poyraz açıklamasının devamında şunları söyledi: “Siyonist İsrail rejiminin Gazze’nin Refah Bölgesi’ne yönelik büyük bir katliam hazırlığı içerisinde olduğunu biliyoruz. Bir milyonu aşkın Gazze’li sivilin hayatının tehlike altında olduğu böylesi bir durum için de İslam ülkelerinin liderlerini harekete geçmeye ve İsrail rejimine karşı fiili adım atmaya çağırıyoruz”.

Anadolu Gençlik Derneği Bucak İlçe Temsilciliği tarafından oluşturulan “Gazze Çadırı” önündeki açıklamaya, Saadet Partisi Bucak İlçe Başkanı Ramazan Kayabaş, Anadolu Gençlik Derneği Bucak İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.