SON DAKİKA
Hava Durumu

“23 Nisan” Bucak’ta Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Bucak’ta da coşkuyla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:52
Kaynak: Hatice Güner
“23 Nisan” Bucak’ta Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Burdur’un Bucak ilçesinde ilk olarak Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

Çelenk Sunma Töreni’nin ardından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’ndaki Kutlama Programı’na geçildi. Okul bahçesinde bugün saat 10.00’daki programa, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemi hakkında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, “23 Nisan 1920, Türk Milletinin kendi azim ve kararlılığı ile bağımsızlığa ulaşmasının en büyük örneklerinden bir tanesidir” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında 1. olan eserler okundu ve dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı, İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasında il 1. olan Ecrin Bade Uzun tarafından İstiklal Marşı’nın okunması ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı dans gösterilerinin sergilenmesiyle sona erdi.

Kaynak: Hatice Güner

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.