SON DAKİKA
Hava Durumu

Bucak Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Bucak Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 14:30’da Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 16:15
Kaynak: Mehmet Sevinç
Bucak Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Mayıs ayında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Meclis toplantısında imar komisyonuna havale edilen dosyalar ve plan-bütçe komisyonuna havale edilen dosyalar görüşüldü.

Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kredi kullanılması, gelir tarifesinin güncellenmesi, gelir desteği verilmesi, TOROSGAZ A.Ş. Genel Kurulunda görevlendirilecek temsilci belirlenmesi konularının görüşülmesinin ardından denetim komisyonu üyelikleri, imar komisyonu üyelikleri, plan ve bütçe komisyonu üyelikleri ve ulaşım komisyonu üyelikleri seçimi yapıldı.

Denetim komisyonu üyeliklerine Ahmet Gezmez, Özcan Duran, İbrahim Özdamar, Tuğçe Aktaş ve Özkan İgci seçilerken imar komisyonu üyeliklerine Pınar Erk, Ahmet Demir, Hüseyin Göktur, İsmail Başarır ve Gökhan Altındaş seçildi. Plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine İbrahim Özdamar, Mesut Günel, Ayşegül Altınsoy, Tuğçe Aktaş ve Özkan İgci seçilirken ulaşım komisyonu üyeliklerine Mesut Günel, Bünyamin Kızıl, Ömer Özer, Pınar Erk ve Gökhan Altındaş seçildi.

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.