SON DAKİKA
Hava Durumu

23 Nisan’da Koltuklar Çocuklara Emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da koltuklarda çocuklar vardı. Koltuklar geleceğin teminatı çocuklara devredildi

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 16:23
Kaynak: Mehmet Sevinç
23 Nisan’da Koltuklar Çocuklara Emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kenti yönetenler, makamlarını çocuklara devretti. Burdur’un Bucak ilçesinde de Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş ve İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz koltuklarını çocuklara emanet etti. Bucak Kaymakamı Bayram Gale, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, kendisini ziyaret eden Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4/D sınıfı öğrencilerinden Ela Göral’a bıraktı. Makama oturan Ela Göral, ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu ile görüştü ve kendisine çeşitli talimatlar verdi.

Kaymakam Gale, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, ziyaretine gelen öğrencilerden Ecemsu Ünal, Ela Göral ve Emir Coşkun’a çeşitli hediyeler vererek, kendilerine teşekkür etti.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş de 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu, 3 genç başkana teslim etti. Oğuzhan Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencisi Elif Mine Uysal ve Cumhuriyet İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerinden Hayrunisa Yüce ile Talha Kaya, Bucak Belediye Başkanlığı görevini dönüşümlü olarak yerine getirme şansı buldu.

Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz ise koltuğunu kendisini ziyaret eden Ayşesak Ortaokulu öğrencilerinden Elif Nur Güzel ve Parmida Azizibai ve Muhammed Nesim Akıncı’ya bıraktı. Ayşe Sak Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sebahattin Elibol da öğrencilere eşlik etti.

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.