YAZ MEVSİMİNİN VAZGEÇİLMEZİ KARPUZA TALEP GİDEREK ARTIYOR
YAZ MEVSİMİNİN VAZGEÇİLMEZİ KARPUZA TALEP GİDEREK ARTIYOR
Haber Giriş Tarihi: 10.05.2019 08:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak:
Haber Merkezi
ses15.com.tr
Ramazan
ayında bölgemizde oruçlu kalınan süre yaklaşık 15 buçuk saat. Bu zaman
zarfından vücut açlık ve susuzlukla mücadele ederken, bir taraftan da enerji
kaybediyor. Bazı vatandaşların kan şekeri düşebiliyor. Bu durum vatandaşlarda
iftardan sonra tatlı ve sıvı tüketme ihtiyacını artırıyor. Vücudun hem tatlı
hem sıvı ihtiyacını karşılayan meyvelerin başında karpuz geliyor. Karpuz, gün
boyu kaybedilen sıvıyı geri kazandırdığı gibi ağızda bıraktığı tatla yaz
aylarının en çok tüketilen ve sevilen meyveleri arasında yer alıyor. Karpuz,
bugünlerde iftar sofralarını süslüyor. Bucak’ta Perşembe Pazarı’nda karpuz
satışı yapan Manav Ayşe Yıldız Ramazan ayında satışlarının iyi olduğunu dile
getirdi Yıldız; “Haftada 3 ton karpuz satıyorum. Sattığım karpuzlar Serik karpuzu,
hem lezzetli hem kaliteli” dedi. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte karpuz
satışlarının da arttığını söyleyen Manav Ayşe Yıldız, karpuzun Ramazan ayında
yoğun talep gördüğünü ve kilosu 4 liradan müşteriye ulaştırdıklarını aktardı.
Antalya’nın
Serik ilçesinde yetiştirilen sera karpuzlarının kaliteli ve lezzetli olduğunu
belirten Manav Ayşe Yıldız, sattığı karpuzların kalitesi konusunda da oldukça
iddialı. Müşterinin aldığı karpuzun iyi çıkmaması durumunda değişim garantisi
veriyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
YAZ MEVSİMİNİN VAZGEÇİLMEZİ KARPUZA TALEP GİDEREK ARTIYOR
Ramazan ayında bölgemizde oruçlu kalınan süre yaklaşık 15 buçuk saat. Bu zaman zarfından vücut açlık ve susuzlukla mücadele ederken, bir taraftan da enerji kaybediyor. Bazı vatandaşların kan şekeri düşebiliyor. Bu durum vatandaşlarda iftardan sonra tatlı ve sıvı tüketme ihtiyacını artırıyor. Vücudun hem tatlı hem sıvı ihtiyacını karşılayan meyvelerin başında karpuz geliyor. Karpuz, gün boyu kaybedilen sıvıyı geri kazandırdığı gibi ağızda bıraktığı tatla yaz aylarının en çok tüketilen ve sevilen meyveleri arasında yer alıyor. Karpuz, bugünlerde iftar sofralarını süslüyor. Bucak’ta Perşembe Pazarı’nda karpuz satışı yapan Manav Ayşe Yıldız Ramazan ayında satışlarının iyi olduğunu dile getirdi Yıldız; “Haftada 3 ton karpuz satıyorum. Sattığım karpuzlar Serik karpuzu, hem lezzetli hem kaliteli” dedi. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte karpuz satışlarının da arttığını söyleyen Manav Ayşe Yıldız, karpuzun Ramazan ayında yoğun talep gördüğünü ve kilosu 4 liradan müşteriye ulaştırdıklarını aktardı. Antalya’nın Serik ilçesinde yetiştirilen sera karpuzlarının kaliteli ve lezzetli olduğunu belirten Manav Ayşe Yıldız, sattığı karpuzların kalitesi konusunda da oldukça iddialı. Müşterinin aldığı karpuzun iyi çıkmaması durumunda değişim garantisi veriyor.
En Çok Okunan Haberler