SON DAKİKA
Hava Durumu

Sürücülere Yazlık Bakım Uyarısı !

Yaklaşan yaz ayları öncesi arabasının klimasına bakım yaptırmak isteyenler,  oto elektrik bakım servislerinin yolunu tutuyor

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 17:17
Kaynak: Mehmet Sevinç
Sürücülere Yazlık Bakım Uyarısı !

Aracınıza özen gösteriyorsanız klima bakımını aksatmamanız gerekiyor. Özellikle yaz aylarında sık kullanılan klimanın bakımı aksatılırsa, birçok soruna neden olabiliyor. Biriken tozlar klimanın kanallarını tıkayıp, performansını düşürebiliyor. Ayrıca klima, tozları araç içine üfleyerek, aracın kirlenmesine de yol açıyor.

Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde de araç klimalarına duyulan ihtiyaç artarken, bu cihazların tamir ve bakımını yapan servislerde de yoğunluk yaşanıyor.

Bucak Sanayi Sitesi’nde Oto Elektrik ve Klima sektöründe hizmet veren Ali Ergin, yaz sezonu öncesinde klima bakımlarının yapılmasının faydalı olacağını söyledi. Ergin, her geçen gün artan araç fiyatlarıyla beraber klima masraflarının da arttığını kaydederek, gerekli bakımların sezon öncesinde yapılmasının sürücülerin yararına olacağını aktardı. Ali Ergin, araç klimasında herhangi bir sorunu olmayan vatandaşların da kontrol amaçlı geldiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.