SON DAKİKA
Hava Durumu

Kargı Tüneli Yakınlarında Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı

Isparta-Antalya Karayolu üzerinde seyir halinde olan 2 otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada 7 kişi yaralanırken 1 kişi de hayatını kaybetti. 

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 13:46
Kaynak: Meryem Senem Kanık
Kargı Tüneli Yakınlarında Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, Bugün saat 12.30 sularında Isparta-Antalya Karayolu üzerinde seyir halinde olan 35 SE 268 plakalı otomobil ile 07 BGD 460 plakalı otomobil Kargı Tüneli yakınında çarpıştı.

Kazada 07 BGD 460 plakalı otomobilin sürücüsü Fatih E. Hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan Belinay E. Bulem E. Ve Emine E. Yaralandı. Diğer araçta bulunan sürücü Erdinç Ö. İle araçta yolcu olarak bulunan Sevda Ö. Atlas Ö. Ve Ela Ç. Yaralandı.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kurtarma Aracı, Sağlık ve Jandarma Ekipleri sevk edildi. Yaralılar İtfaiye Ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak Sağlık Ekiplerine teslim edildi.

Sağlık Ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken hayatını kaybeden sürücünün cenazesi de morga kaldırıldı. Jandarma Ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Meryem Senem Kanık

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.