SON DAKİKA
Hava Durumu

Gayrimenkulde, Krizi Fırsata Çevirme Zamanı

Burdur’un Bucak ilçesi her geçen gün gelişen ve nüfusu artan bir şehir

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 21:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 21:21
Kaynak: Mehmet Sevinç
Gayrimenkulde, Krizi Fırsata Çevirme Zamanı

Burdur-Bucak, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikalarıyla da işsizliğin yok denecek kadar az olduğu bir kent. Çevre il ve ilçelerden fazlasıyla talep gören kentte gayrimenkul yatırım talepleri de her geçen gün giderek artıyor. Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Gayrimenkul Danışmanı Serhat Üstüner, Kanal 15 mikrofonuna yaptığı konuşmada “Krizi Fırsata Çevirmenin Tam Zamanı” dedi. “Çoğu yatırımcı nereye yatırım yapacağı konusunda arayış içinde” diyen Gayrimenkul Danışmanı Serhat Üstüner, gayrimenkulün sürekli kazandığını ve kazandırdığına dikkat çekerek, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Sadece Bucak’ta değil, Türkiye genelinde söz konusu sebeplerden dolayı alım-satımlarda azalmanın olduğunu dile getiren Serhat Üstüner, “Krizi Fırsata Çevirme” yöntemiyle gayrimenkul alımı yapanların kazandığını kaydetti.

Bucak’a bağlı Uğurlu, Gündoğdu ve Susuz köylerinin Antalya-Burdur Karayolu üzerinde olmasından dolayı daha çok talep gördüğünü söyleyen Üstüner, yatırım yapacak olan vatandaşların gayrimenkul danışmanlığında hareket etmelerinin faydalı olacağını aktardı.

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.