SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Bucak İl Genel Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından itiraz süreçlerinin tamamlanmasıyla CHP Bucak İl Genel Meclis Üyeleri mazbatalarını teslim aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 17:21
Kaynak: Mehmet Sevinç
CHP Bucak İl Genel Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Bucak’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclis Üyeliği’ne seçilen Muzaffer Özdemir, Özgür Özmen, Yedek Üye olarak da Demet Mutlucan ve İsmail Yıldız’a mazbataları verildi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçilen Özdemir, Özmen, Mutlucan ve Yıldız, İlçe Seçim Kurulu’na giderek, mazbatalarını aldı. Mazbata törenine Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve partililer de katıldı.

Mazbata töreninin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay,

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçilerek, mazbatalarını alan İl Genel Meclis Üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılarılar diledi. Sedat Oktay, “Mutluyuz, sadece Bucak’ta belediye başkanlık ve meclis üyeleri seçimlerinde değil il genel meclis üyeleri seçimlerinde de 1. Parti olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bir ekip çalışmasıyla ve ekip arkadaşlarımızla mümkündü. 4 il genel meclis üyemiz 2 asil 2 yedek olmak üzere seçildiler ve bugün mazbatalarımızı aldık. Bundan sonra yerel parlementerlik hususunda Burdur için oluşacak hizmetlerin akışından da sorumluyuz. İlçelerin ve il merkezimizin üzerimizdeki sorumlulukları da hissederek bunu yapacağız” dedi.

Muzaffer Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri olarak her zaman sahada olacaklarını vurgularken, Demet Mutlucan da mesleğiyle alakalı hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. Muzaffer Özdemir, “yerel parlementoya seçilmiş bulunmaktayız. Biz de artık bundan sonra aktif olarak sahada olacağız. Köylerimizin birebir sorunlarını zaten biliyoruz da yine de seçim çalışmalarında gördük. Tekrar köylerimizin sorunlarını inceleyeceğiz. Muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz, sorunları not alacağız, programa alınması için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz. Bu yıl memleketimizde kuraklık var, şimdilik su sorunları başladı,  başta su sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.  Demet Mutlucan  “Ben de Veteriner Hekim olarak kesinlikle tarıma öncelik olmasını istiyorum. Bu konuda çalışmalar olacaktır, bunun yanında hayvancılığa büyük bir destek olmak için boşalan köylerde özellikle gençlerin taşınabilmesi için projeler geliştirmek istiyorum” dedi.

Özgür Özmen ise, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde desteklerinden dolayı Bucaklılara teşekkür etti ve 7/24 çalışacağının sözünü verdi. Özgür Özmen, “Bugün mazbatamızı almış bulunmaktayız. Beni bu göreve getiren ilçe örgütümüze, ilçe başkanımıza, ilçe yöneticilerimize hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.