BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA FIRINCILARA YÖNELİK TEMEL GIDA HİJYEN EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA FIRINCILARA YÖNELİK TEMEL GIDA HİJYEN EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 13:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak:
Haber Merkezi
ses15.com.tr
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda fırıncılara yönelik Temel Gıda Hijyen Eğitimi Gerçekleştirildi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile T.C. Tarım Ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde; Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, ilçemiz dahilinde bulunan "Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretimi" faaliyet konulu işletmelerde aktif olarak çalışan personellere yönelik Hijyen Eğitimi kursu düzenlendi.
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatörü Kenan Kalk ve Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli personeller tarafından Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitimden toplamda 103 katılımcı faydalandı. Eğitimde; beslenmemizin en önemli maddesi olan ekmek ve ekmek çeşitlerinin tekniğe uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, muhafazası, taşınması ve satışına yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim sonunda katılımcılara hijyen belgesi alması için yazılı sınav yapıldı. Talep gelmesi durumunda benzer eğitimlerin sonraki dönemlerde de tekrarlanabileceği belirtildi.
SEHER ÖZER
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA FIRINCILARA YÖNELİK TEMEL GIDA HİJYEN EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
En Çok Okunan Haberler