SON DAKİKA
Hava Durumu

Bucak’ta “Orman Benim” Kampanyası Düzenlendi

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Orman Benim” kampanyası kapsamında Burdur’un Bucak ilçesinde de yanıcı madde temizliği yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 17:19
Kaynak: Meryem Senem Kanık
Bucak’ta “Orman Benim” Kampanyası Düzenlendi

Burdur’un Bucak ilçesinde Türkiye genelinde olduğu gibi eşzamanlı olarak “Orman Benim” kampanyası düzenlendi. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü personeli, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okulların yanı sıra, üniversite öğrencilerinin katıldığı “Orman Benim” kampanyasında Antalya-Burdur Karayolu Kent Ormanı Kavşağı’ndan başlanarak, Seydiköy’e giden yolda çöp ve atıklar toplandı.

Önümüzdeki günlerin yangın sezonu olduğunu hatırlatan Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, yola ya da asfalt kenarına atılan her çöpün, her camın ve sigara izmaritinin binlerce ormanı küle dönüştüreceğini söyleyerek, çöp ve atıkların yol kenarlarına değil, çöpün atılması gereken yerlere bırakılmasını istedi. Müdür Ersoy “Orman Benim” kampanyasına katılan katılımcılara teşekkürlerini iletti. 

Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser de, Türkiye genelinde yapılan “Orman Benim” kampanyasına Bucak Müftülüğü olarak destek verdiklerini kaydederek, Bucak Müftülüğü Kur’an Kursu öğrencileriyle eş zamanlı gerçekleştirilen kampanyaya katılım sağladıklarını aktardı.

Kaynak: Meryem Senem Kanık

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.