SON DAKİKA
Hava Durumu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Burdur Valisi Türker Öksüz, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünde, Cumhuriyet Meydanında geleceğin teminatı çocuklar ve halkın ortak olduğu büyük coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
ses15.com.tr
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayıp İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci’nin günün anlam ve önemini belirten konuşma sonrası devam eden kutlama programında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi ve Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Özel Eğitim Uygulama Okulunda okuyan öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu.

Resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere Vali Türker Öksüz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Garnizon Komutanı Tank Alb. Şengezer Şimşek tarafından ödülleri takdim edildi. Coşkulu geçen kutlama programında USO İlkokulu Anasınıfı öğrencileri tarafından Ront gösterisi, Şirinevler Anaokulu öğrencileri Mehteran gösterisi, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu öğrencileri Al Yazmalım zeybeği gösterisi, USO İlkokulu öğrencileri Mustafa Kemal’in Kağnısı ve Bayrak şiirini seslendirmeleri ile devam etti. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen programın devamında Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu Zeybek gösterisi, Adile Önal Anaokulu öğrencileri dans gösterisi, Çatağıl İlkokulu öğrencileri halk oyunu gösterisi ve son olarak Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Mehteran Takımı gösterilerini sundular.

Kutlama programına Vali Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Tank Alb. Şengezer Şimşek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, MAKÜ Rektörü Prof Dr. Hüseyin Dalgar, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.