SON DAKİKA
Hava Durumu

Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Burdur ve Bucak geneli ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilere yönelik "İlkokullar Arası Sözlük Özgürlüktür Temalı Sözlük Hazırlama Yarışması" , "Ortaokullar ve Liseler Arası Sözlük Özgürlüktür Temalı Afiş Yarışmasında" gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 13:39
Kaynak: Seher Özer
Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Yarışmada Bucak genelinde Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Öğrencilerinden Ahmet Eren Demirel İlçe Birincisi, Zeynep Sude Altınışık İlçe İkincisi ve Meryem Torun İlçe Üçüncüsü oldu.

Burdur İl genelinde ise Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Öğrencisi Zeynep Sude Altınışık İl üçüncüsü, Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencisi Selma Ceylin Talayman İl birincisi ve Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencisi Bayram Barış Özdamar İl birincisi oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu tarafından verildi. Konuyla ilgili olarak Bucak İlçe milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda; “İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilimiz ve ilçemiz geneli ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilerimize yönelik  "İlkokullar Arası Sözlük Özgürlüktür Temalı Sözlük Hazırlama Yarışması" ve "Ortaokullar ve Liseler Arası Sözlük Özgürlüktür Temalı Afiş Yarışmasında" dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz” denildi.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.