SON DAKİKA
Hava Durumu

Bucak’ta Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yurt genelinde olduğu gibi Bucak’ta da yaklaşık 13 bin öğrenci karnelerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 17:02
Kaynak: Seher Özer
Bucak’ta Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Bucak’ta 2023 yılı Eylül ayında ders başı yapan yaklaşık 13 bin öğrenci bugün itibariyle yaz tatiline girdi. Okullardan mezun olan son sınıf öğrencileri ise bir taraftan sevinç yaşarken bir taraftan da arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu ile birlikte bugün Gündoğdu İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.

Eğitim öğretim yılı ile ilgili konuşan Bucak Kaymakamı Bayram Gale Çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla bir arada olmak istedik.

İlçemizde yaklaşık 13 bin öğrenci bugün karnelerini alıyor. Bazı çocuklarımız okullarından evlerine sevinçle gidiyorlar, karne notundan dolayı üzülen çocuklarımız da var onlar da tatilde bunları telafi etmenin yollarını arasınlar.

Gelecek yıl için çok daha iyi çalışsınlar, notlarını düzeltsinler. Hiçbir şey kaybetmediler, onlar daha yolun başındalar.

Bizim temel amacımız eğitim öğretimin kalitesini yükseltmek” dedi.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.