SON DAKİKA
Hava Durumu

Bucak’ta Hafızlara Belgeleri Verildi

Bucak İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Erkek Kur'an Kursu ve Yeni Mahalle Kız Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayan ve 2024 yılı Ocak ayında yapılan Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere belgeleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 14:35
Kaynak: Mehmet Sevinç
Bucak’ta Hafızlara Belgeleri Verildi

Hafızlığını tamamlayan Yunus Emre Sarıcan, Yusuf Erdoğan Besdilli, Tahsin Alış, Şaban İnan, Muhammed Mustafa Bülbül, Ali İhsan Alış ve Feyza Koca’ya hafızlık belgelerini aldı.

Öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce hazırlanıp gönderilen Hafızlık Belgeleri İlçe Müftüsü İbrahim Keser tarafından takdim edildi.

Öğrencilere hafızlık belgelerini takdim eden İlçe Müftüsü İbrahim Keser, yaptığı konuşmada “Kur'an kursumuzda hafızlığını tamamlayarak girdiği sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur'an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatında Kur'an'ın ve İslam'ın hadimi olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Onu yetiştiren anne babasına, Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.