SON DAKİKA
Hava Durumu

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tanıtım Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Okul Müdürü Ayşe Ünal ve Müdür Yardımcıları Müjdat Güllüçay ve Gülşen Kurt, Kocaaliler Ortaokulu, Karacaören Ümmü Yaman Ortaokulu ve Elsazı Yenice Ortaokulunu ziyaret ederek okulun tanıtım faaliyetini gerçekleştirdiler

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 23:21
Kaynak: Mehmet Sevinç
Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tanıtım Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tanıtım faaliyetinde okulun alanları, sunduğu imkanlar, mesleki eğitimin boyutu, istihdam faaliyetleri ve eğitim-öğretim uygulamaları anlamında bilgilendirme yapıldı. Okul Müdürü Ayşe Ünal, bu sene LGS sınavına girip lise tercihi yapacak öğrencilere okulun sunduğu fırsatları tanıtırken öğrencilerin hayatına ışık tutacak bilgileri paylaştı. 

Müdür Yardımcısı Müjdat Güllüçay, öğrencilere mesleki eğitim ile ilgili yapılan çalışmalardan bahsederken "Meslek eğitimi en güzel ve doğru yaşam eğitimidir, içerisindeki usta çırak ilişkisi ise yaşamınızı en güzel biçimde şekillendirecek bir dünya oluşturmanızı sağlar." diyerek usta çırak ilişkisinin önemine vurgu yaptı. Müdür Yardımcısı Gülşen Kurt ise okuldaki projeler, yapılan sosyal etkinlikler, ders dışı çalışmalar, yurtdışı faaliyetleri, yarışma ve sportif beceriler hakkında bilgi verdi.

Okuluda bulunan mesleki alanlarla ilgili sunumunda Ayşe Ünal, "Sizler bizim için öz evlatlarımız kadar değerlisiniz. Bizler eğitim neferleri olarak sizlere her anlamda daha iyi bir gelecek sunmak için varız. Mutlu ve iyi bir geleceğe sahip olmanız adına sizlere mutlu bir iş ve sosyal yaşam sunarak geleceğinizi inşa etmenize katkı sağlamak bizim en büyük görevimiz" diyerek öğrencileri motive etti. 


Konuşmalarında, öğrencilerin akademik ve teknik bilgi dünyasını geliştiren bir eğitim alacağını belirten okul müdürü Ayşe Ünal, sunduğumuz sosyal etkinlikler aracılığıyla da öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamasını desteklediklerinin altını çizdi.

Eğitim ve tanıtımlar sonrasında öğrencilere okulun tanıtım broşürü dağıtıldı. 
 

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.