
Hava sıcaklığından bunalan vatandaşlar dondurma tüketerek serinlemeye çalışıyor. Bucak’ta da bu yıl hava sıcaklığının artmasıyla dondurma sezonu erken başladı.
Dondurmaya en çok ta çocuklar ilgi gösteriyor. Artan hava sıcaklığı ile birlikte dondurma satışı yapan işletmelerde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor. Dondurma yapımında Bucak salebini kullandıklarını aktaran Ömer Alpdoğan Bucak salebinin dondurmaya hem farklı bir lezzet kattığını hem de daha sağlıklı olduğunu ifade etti.
Sadece bizim ürettiğimiz bir dondurma çeşidi. Kakao, karamel, orman meyveli, vişne, limon, balbadem, Antep fıstıklı, bisküvili ve buna benzer bir çok dondurma çeşidimiz bulunmakta. Bucak salebi ile yapılan dondurma damak tadının yanı sıra bağırsak yollarını düzenleyici, vücut sıcaklığını dengede tutması en önemli özelliklerinden biri de sinirleri yatıştırması. Şubemize gelip dondurma yiyen müşterilerimizi elimizden geldiği kadar memnun olmalarını sağlamak amacımız. Burada dondurmamızdan aldıkları haz ve lezzeti unutmamalarını sağlamaktır. Bu nedenle dondurmamızın tadına bakmaları için müşterilerimizi bekliyoruz ” dedi.