Haber Giriş Tarihi: 01.04.53572 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.53572 08:40

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği, termometrelerin 40 dereceye dayandığı bu günlerde vatandaşlar serinlemek için soğuk içecek ve yiyeceklere yöneliyor. Burdur’un Bucak İlçesi’nde İşletmesi bulunan Hüseyin Gençöz, 2013 yılından bu yana yaz aylarında doğal karlama ile Bucak halkının hizmetinde. Aynı işin piyasada buz kırma şeklinde de yapıldığını aktaran İşletme Sahibi Gençöz, vatandaşın tercihinin doğal karlamadan yana olduğunu ifade etti. Karlama üzerinde kullanmak için hazırlanan karışımlardan da bahseden Hüseyin Gençöz, müşterilerin favori konsantresinin yine doğal olan vişne-karadut olduğunu belirtti. Bardakla satışı yapılan karlamanın fiyatları hakkında da bilgi verdi. Karlamanın yaz aylarından dondurmadan daha çok tercih edildiğini söyledi.